Onze arganolie is 100% natuurlijk, traceerbaar en gedocumenteerd.
Certificeringen: BIOLOGISCH: Afkomstig uit biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01
Label Landema: Afkomstig uit onze ketens
Land van productie: MAROKKO
Land van oogst: MAROKKO
Plantdeel: Fruit
Samenstelling: 100% puur en natuurlijk.
Geuropties: geurloos
Gecontroleerd en verpakt in onze ateliers in Frankrijk
Cultuur
De arganboom is endemisch in Marokko en Algerije en helpt de grond te beschermen tegen erosie en de uitbreiding van de Sahara. In 1988 werd de Arganeraie uitgeroepen tot biosfeerreservaat om het milieu te beschermen en duurzame middelen voor de lokale bevolking te waarborgen. Arganolie is een belangrijke economische hulpbron die de financiële autonomie van de oogsters die het produceren, waarborgt.
Productie
Wij betrekken onze arganolie van een Franse importeur om u deze kwaliteit van biologische geurloze arganolie aan te bieden.
Ref:ARGAHV1B
Productfamilie:ARGAN
Type extract:Plantaardige olie
INCI-code:100% ARGANIA SPINOSA KERNOLIE
Land van productie:MAROKKO
Land van oogst:MAROKKO
Plantdeel:Fruit
Categorie van gebruik voor particulieren:Ingrediënt
Botanische naam:Argania spinosa (L.) Quilles
Samenstelling:100% puur en natuurlijk.
ORIGINE
Rode wijn Bordeaux
Château Guillaume Blanc, gelegen op enkele kilometers van Sainte Foy la Grande, aan de rand van de Gironde, bestaat sinds de 16e eeuw. De naam van het domein verwijst naar de voormalige meester van de plaats, Guilhaume Blanc, die consul werd van de beroemde en naburige bastide van Sainte Foy La Grande, een belangrijke handelsplaats naar Engeland.
Château Guillaume Blanc beschikt over een charmant gebouw van het type chartreuse. Zijn wijngaard beslaat vandaag de dag 65 hectare "morcelés" en bestaat uit een myriade van percelen. Het château geniet van een complexe en unieke terroir, waar het meest grindachtige deel is aangeplant met Cabernets, en de klei-kalkheuvels met Merlot. De Malbec beslaat op zijn beurt 5 hectare die zijn aangeplant op een klei-kalk terroir.
De toegepaste wijnbouwpraktijken zijn milieuvriendelijk en gecertificeerd HVE. Al deze kenmerken maken het mogelijk om evenwichtige, volle en gestructureerde wijnen te produceren, die in talrijke cuvées worden aangeboden.
Glanzende gouden robe met groene reflecties.
Vers, intens met tonen van steenfruit (perzik, abrikoos) en gedroogd fruit (amandel, hazelnoot).
Tonic, het vruchtvlees is wijnachtig, subtiel, goed in balans door een natuurlijke frisheid.
Een subtiele mix van aroma's van tijm, rozemarijn, heide, dennen en wilde bloemen uit de Provence heeft deze bruine honing een redelijk uitgesproken smaak van "ondergroei" en dennenhout (I.G.P.) gegeven.
Ingrediënten en allergenen:
Framboos, suiker, citroensap, gelatine: appelpectines.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 985/232 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 54 g
Eiwitten 0.9 g
Zout 0.01 g
Frambozenjam is een heerlijke fruitjam die de essentie van rijpe en sappige frambozen vastlegt. Deze levendige en smaakvolle jam viert de zoete en lichtzure kenmerken van deze heerlijke bessen.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 294
Eau de Parfum – 100% Made In France
Beschikbaar in 50ml
De woestijn onthult een van zijn geheimen
Als de nacht valt, ontstaat de magie
Onder het oog van de maan schittert een sterrenhemel
Volg de duinen waar de honing is gegaan
OLFACTIE: oosters
Top: mandarijn, roos
Hart: muskus, vanille
Basis: droge houtakkoorden, amber
Gewicht: 0.3 kg
In alle geurmodi biedt deze absolute noten van groene thee die evolueren naar tabakstinten, altijd goed gemarkeerd door het thee-effect. Zeer relevant in combinatie met cederhout of in frisse colognes, is ze behoorlijk volhardend. Aroma's Deze extract brengt fruitige aroma's in dranken of theeën, met noten van hooi, bloemen, honing en tabak.
Ref:P00548655000
Aromatische honing van donkergeel tot bruin, afhankelijk van het jaar, is een romige honing van diverse flora (braam, kastanjeboom, klavers,...).
Verzameld in berggebied, binnen het Massief van Monédières, is deze honing een perfect product om warme dranken en desserts te zoeten.
Van een zeer lichte en heldere kleur, heeft acaciahoning een delicate geur, met bloemige en fruitige tonen, en een zeer zoete smaak. De fijne en aangename smaak is ideaal om thee of cocktails te zoeten. Deze honing is vloeibaar, omdat hij rijk is aan fructose, wat de kristallisatie zeer traag maakt.
De fermentatie van onze rode wijnen vindt plaats tussen 25° en 30°C in thermoreguleerbare roestvrijstalen vaten.
We voeren een délestage uit halverwege de fermentatie om een betere extractie tussen de schil en de most te verkrijgen, waarna de extractie langzamer verloopt.
Vervolgens volgt een post-fermentatieve maceratie van 8 dagen.
Expressieve neus, zijn aroma is kruidig, getoast, vanilleachtig, met zwarte vruchten die een mooie tannine structuur combineren, omhuld met zoethout en met tonen van geconfijte kersen.
Een mooie wijn die ons nu al zal verwennen na 10 tot 12 uur in een karaf.
Te proeven bij geroosterd vlees of harde kaas.
Product: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Oppervlakte: 30 ha
Uiterlijk: mooie diepe robijnrode kleur
Dit familiebezit behoort sinds 1852 tot de familie Souille de Pedro en is gelegen in het hogere deel van het veld van Mazeyres (ten westen van Chateau Le Pin).
Hermitages de Mazeyres was de eerste wijn die werd geserveerd tijdens de eerste transatlantische oversteek op het schip "FRANCE" naar New York in 1962.
100% Biologische wijnazijn*, ingekookt druivensap.
* Product afkomstig uit de Biologische Landbouw
Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen
Niet gepasteuriseerd
Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades.
Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van kalfslever, als glazuur op desserts en fruitsalades.
Dit product is ook verkrijgbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter op bestelling.
Onze cuvée Noémie is de som van onze passie en ons werk. Keuze van percelen met een laag rendement, vinificatie in eikenhouten vaten voor de witte wijn, rijping in eikenhouten vaten voor de rode wijn. Cuvée van hoge expressie met een rijke en aanhoudende karakter die zijn plaats zal vinden aan een gastronomische tafel.
Ontdek onze citroenverbena kruidenthee, geteeld op de Ferme Saint-Sylvain (departement La Vienne). Geplukt op onze boerderij, zorgen we ervoor dat we de citroenverbena met zorg oogsten. Zonder toegevoegde aroma's of conserveermiddelen, garanderen we u een gecertificeerde biologische kruidenthee.
De wijn: Wat een ongelooflijke klap is deze Meursault van het domein Jacques Prieur! Afkomstig van druiven die uitsluitend zijn geoogst op de Clos de Mazeray (perceel dat in monopolie wordt geëxploiteerd door het huis), is dit een nectar die zich kan meten met vele cuvées met het label 1er Cru. Zowel rijk als weelderig dankzij de tonen van boter, brioche, vanille en kaneel, geniet deze fles van een perfecte balans dankzij een mooie minerale structuur die een volledig beheersbare frisheid biedt. Noten van perzik, peer, abrikoos en rijpe citrusvruchten sluiten de proeverij van dit meesterwerk af, dat elegantie, klasse en genot combineert. Een Meursault van een briljant en onvergetelijk klassiek niveau!
Inhoud: 75cl
Type: Witte wijn
Druivensoort: 100% Chardonnay
AOC: Meursault
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030
Serveertemperatuur: 11-13°C
Intense paarse kleur, zeer expressieve neus, uitgesproken tonen van rode vruchten. Vol op de mond, rijke en ronde tannines. Mooie lengte.
JAARGANG:* 2018
De Lavendel & CBD Honing van Pharma Care CBD is een nectar van bloemige tonen en subtiele zoete aroma's.
Hij heeft een romige textuur en een delicaat zoete smaak.
Verzameld in de Provence, is hij verrijkt met CBD (CBDdiol), voor een ontspannend en kalmerend effect.
Hij wordt geproduceerd en verpakt in Frankrijk.
De Agen-pruimen worden pruimen na het doorlopen van het droogproces. Na het drogen worden deze pruimen die aan onze normen voldoen met de hand geplukt en gesorteerd om te macereren in de zoete Armagnac en de tijd te nemen om zoet te worden.
Onze pot bevat 38 pruimen om te genieten met de zoete Armagnac met pruimensmaken.
Volume 1L
ABV 16%
GEWICHT: 0.45359237 kg
SKU: LPRAR
VINIFICATIE
De Pinot Noir is een vroegrijpe druivensoort die aan het begin van de oogst wordt geoogst.
In de kelder ondergaan de ontsteelde druiven een warme voor-fermentatieve maceratie die de extractie van kleur bevordert, gevolgd door een gecontroleerde fermentatie bij lage temperatuur (tussen 18 en 24°C) om de frisheid van de primaire en secundaire aroma's te behouden.
De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt voordat ze in flessen worden gedaan.
PROEVERIJ
Een frisse en elegante Pinot Noir met aroma's van frambozen en kersen.
In de mond onthult hij zachte en discrete tannines. Hij is de ideale metgezel voor uw picknick, een kalfslapje Milanese, gevogelte of een kersen-chocoladecake.
Ideaal geserveerd op 12°C-14°C
Deze knop staat bekend om het tonifiëren van het cardiovasculaire systeem, het verminderen van overtollig cholesterol en urinezuur, het stimuleren van de schildklier en het verbeteren van de cerebrale circulatie.
Biologische, verse knoppenextract (niet ingevroren)
Inweking op de pluklocaties (Oorsprong Frankrijk)
Met de hand gedynamiseerd
Glazen fles van 50 ml
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, bij voorkeur met vruchten van oorsprong.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven, zoals de traditie vereist.
DLUO*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Gecertificeerde AB confiture
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Kastanje, vanille, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 974/227 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 43 g
Eiwitten 1.2 g
Zout 0.01 g
Presentatie van onze kastanje- en vanillejam, een weelderige mix die de rijke, nootachtige essentie van kastanjes combineert met de warmte en zoetheid van vanille.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 416
De wijn: Wat een klap is deze jaargang 1985! Deze zoete natuurlijke rode wijn heeft een oxidatieve rijping buiten gehad gedurende 1 jaar in dame-jeanne, gevolgd door 27 jaar (!) in eiken vaten. Het resultaat is een unieke cuvée met een tegelachtige kleur waarin aroma's van pruimen en geconserveerd zwart fruit zich vermengen met tonen van moka, cacao, gedroogde vijg, noten en peper in een sublieme balans. Een fles om te proeven bij blauwaderige kazen of chocolade desserts. Een genot van complexiteit en verwennerij!
Inhoud: 75cl
Type: Zoete natuurlijke rode wijn
Restsuikers: 103g/L
Druivenrassen: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu
AOC: Maury
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2050
Serveertemperatuur: 14-16°C